Eldre par på kino

Kinogavekort - En billig julegave som blir satt pris på!

En god julegave baserer seg ikke på pris. Det er vårt gavekort på kino et levende bevis på!

Kjøp gavekort

En god kinoopplevelse koster ikke mye. Du velger selv beløpet på gavekortet, og mottakeren kan enkelt ta i bruk gavekortet på nett ved hjelp av gavekortnummeret, men også i billettluken på den utvalgte kinoen.

Et gavekort er fleksibelt, og mottakeren kan gjøre hva de vil. De kan velge filmen selv, eller bruke alt på varer i kiosken. Når de i tillegg kan nyte den gode filmopplevelsen sammen med andre, forstår vi hvorfor gavekort på kino har blitt så populært.

Kjøp gavekort

Stadig flere nordmenn lar seg overraske over at det ikke nødvendigvis er den dyreste julegaven som er kulest eller som huskes lengst. Det er lite som kan overgå gaver som skaper følelser og hyggelige stunder.

Vi i Kinogavekort får stadig tilbakemeldinger fra kunder og mottakere av gavekort om suksessen et gavekortet på kino kan ha.

Enkelt og rimelig

Du velger selv beløpet på gavekortet du ønsker å gi i julegave. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF til oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.

Gavekortet kan brukes både på kinobilletter og kioskvarer. Billetter kan kjøpes på nett eller fysisk på kinoen. På nett fyller den heldige inn gavekortnummeret etter at han eller hun har funnet ønsket film og kino. På selve kinoen bruker man gavekortet i billettluken eller i kiosken.

Du kan enkelt skille deg ut fra alle andre julegaver ved hjelp av en billig, men rå opplevelsegave med masse fleksibilitet og unikhet. Våre gavekort er ment for å skape overraskelse og oppmerksomhet. Et billigere julegavetips med samme suksess skal du lete lenge etter.

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort