Slik bruker du Kinogavekort


Nasjonalt gavekort

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Digitalt gavekort

Kinogavekortet er et digitalt gavekort, med en saldo og et gavekortnummer. Det er gavekortnummeret som skal brukes ved kjøp av kinobilletter, enten du gjør det på filmweb.no eller på kinoen. Det følger også med en QR-kode, som kan skannes i billettluka.

På nett

Når du betaler for kinobilletter på nettet, velg først billettype, antall billetter og seter. Velg billettype som du ellers ville gjort, f eks Voksen, Barn, Honnør, Ordinær. Når du deretter har valgt seter i salen, kommer du til betalingssiden. Her velger du gavekort som betaling og taster inn gavekortnummeret.

OBS! På noen kinoer kan du bli bedt om en PIN-kode, men det er ikke nødvendig for Kinogavekortet. Bare følg instruksjonene på nettsiden.

OBS! Bryne kino, Filmsentret Charlie, Fredrikstad kino og Felix kino har en billettype som heter gavebillett, som kan velges i første steg av kjøpet. Denne skal ikke brukes når du skal betale med Kinogavekort. Kinogavekortet bruker du på betalingssiden under "Legg til gavekort".

På kinoen

I kiosken eller billettluken til kinoen kan du også betale med kinogavekortet. Du kan kjøpe både billetter og kioskvarer med gavekortet.Kjøp gavekort