Eldre par på kino

Bursdagsgave til bestemor og bestefar

En opplevelsesrik bursdagsgave til bestemor og bestefar

Kjøp gavekort

Bursdagen til bestemor og bestefar er alltid like koselig å feire, men besteforeldre er gjerne de som virkelig har alt. Så hva finner man egentlig på i bursdagsgave til bestemor og bestefar?

Med et kinogavekort har du gaven som er enkel å ta i bruk! Samtidig vil et gavekort på kino garantert by på underholdning som faller i god smak hos bestemor og bestefar.

Et kinogavekort er en bursdagsgave som skiller seg ut og som byr på en minnerik opplevelse. Man aldri blir for gammel for å ha det gøy!

Kjøp gavekort

En ekstra god grunn til å komme seg mer ut.

Ved hjelp av våre gavekort på gode kinoopplevelser, får dine besteforeldre et ekstra påskudd til å komme seg ut og en gylden anledning for deg å finne en aktivitet som skaper hyggelige stunder i fellesskap med bestemor og bestefar. I dag er dette en type kvalitetstid vi alle strever for, men som de færreste av oss finner tid til.

Så fort du har lagt inn ønsket beløp er gavekortet klart for bruk.

Dersom bestemor og bestefar er godt kjent med data kan de bruke gavekortet på nett ved hjelp av gavekortnummeret, men det er også helt greit å bruke gavekortet i billettluken på kinoen. Gavekortet oppdateres med saldo etter hvert som det blir brukt slik at det er enkelt å holde oversikten underveis. Kinogavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å benytte deg en enkel, men usedvanlig fleksibel bursdagsgave for bestemor og bestefar!

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort