Venniner på kino

Den perfekte bursdagsgaven til mamma

Mødrenes bursdag er forbundet med gledens dag, og definitivt ikke en dag man glemmer. En god mor fortjener, ved siden av gode barn, gode bursdagsgaver.

Dersom du er usikker på hva du skal finne på i bursdagsgave til en mamma som har alt, kan du trygt puste lettet ut nå! Det finnes en løsning som garantert faller i smak hos moren din - både for sine fordeler, men også for sin unikhet. Din mor har kanskje alt av ting, men gode opplevelser og gaver som vekker følelser vil man aldri kunne få nok av.

Med et kinogavekort kan du gi moren din en minnerik og koselig kinoopplevelse; en opplevelse som vil bli husket i lang tid! De beste gavene er som oftest ikke de dyreste, og heller ikke de mest avanserte.

Kjøp gavekort

Slik kan du enkelt kjøpe en populær bursdagsgave til mamma

Du velger selv beløp på gavekortet og hvor mange du ønsker å kjøpe. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF på oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.

Når dette er gjort kan moren din ta i bruk kinobilletten på nett ved hjelp av gavekortnummeret. Hun kan også betale med gavekortet i billettluken hos kinoen. Gavekortet fungerer også i kiosken på kinoen. Det digitale gavekortet vil i tillegg oppdateres med saldo etter hvert som det blir brukt. Kinogavekortet er gyldig i 12 månader fra kjøpsdato.

Vi er det naturlige valget for deg som ønsker en litt annerledes bursdagsgave til moren din!

Gavekortet kan brukes på de aller fleste kinoer i Norge.
Her finner du en oversikt over hvilke kinoer som du kan benytte gavekortet på.

Kjøp gavekort