Far og sønn på kino

Bursdagsgave til pappa

Bursdagsgave til pappa som vil bli husket

Kjøp gavekort

Nå nærmer det seg bursdagen til pappa, en dag som vi alle setter stor pris på, men det er ofte en utfordring vi kjenner til - hva kjøper man til en far som har alt?

Med et kinogavekort har du et glimrende alternativ til de årlige sokkene og skjortene. En opplevelse på kino er en gave som er både morsom og sosial.


Enkelt å gi, svært populært å få!

Kjøp gavekort

Ved hjelp av et gavekort hvor du velger ønsket beløp, kan faren din selv velge ønsket kinofilm. Det er altfor mange fedre som har glemt hvor gøy kino faktisk er, men også at man aldri blir for gammel for å ha det gøy. Hos oss i Kinogavekort.no finner du digitale gavekort som egner seg utmerket som bursdagsgave til din far!

Når du har kjøpt gavekortet (valgfritt beløp), får du det tilsendt på din E- post Her vil du finne en link til det digitale gavekortet, men også et vedlegg med gavekortet på PDF. Begge kan skrives ut eller videresendes direkte til faren din. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Vårt gavekort kan benyttes i billettluken på kinoen, men også på nett ved å bruke gavekortnummeret. Han kan også benytte gavekortet til å kjøpe kioskvarer på kinoen.

Enklere blir det ikke - verken for deg eller faren din!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å sikre deg en populær bursdagsgave til din far!

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort