Far og sønn på kino

Usikker på hva du skal kjøpe i gave til han som har alt?

Kjøp gavekort

Du er ikke den eneste som klør deg i hodet på hva du finner på til en mann som har alt. Med et kinogavekort er du sikret en løsning som garantert vil falle i god smak! Alle liker en god kinoopplevelse, enten det er til en venn, kjæreste eller familie.

Et kinogavekort er en fleksibel gave som er veldig lett å like: Han velger selv hvilken film på kino og selvfølgelig et tidspunkt som passer utmerket. Med et gavekort på kino kan han også selv velge hvem han ønsker å dele opplevelsen med!

Kjøp gavekort

Slik sikrer du deg den populære gaven

Du velger selv beløp på gavekortet og hvor mange du ønsker å kjøpe. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF til den oppgitte e-postadressen. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.

Slik tar han som har alt gaven i bruk

Gavekortet kan benyttes både på nett og fysisk hos kinoen. På nett fyller mottakeren inn gavekortnummeret etter at han har funnet ønsket film og kino. På kinoen kan han betale med gavekortet i billettluken eller kiosken. Gavekortet kan både benyttes til kinobilletter og kioskvarer på kinoen.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av en svært enkel gave, men som garantert vil falle i smak hos han som har alt!

Kjøp gavekort