To jenter med nisselue på kino

Hvorfor ikke et annerledes gavekort i julegave?

Kjøp gavekort

Et gavekort i julegave slår som regel aldri feil. Den heldige kan selv bruke gavekortet på noe de ønsker seg. På den måten kan dette være et bedre alternativ enn gaver som ikke faller i smak. Allikevel finnes det gavekort som er mer suksessrike enn andre - Et gavekort på kino!

Ingen sier nei til en god kinoopplevelse, og når julegaven i tillegg skiller seg ut, skaper glede og tar mottakeren med på en opplevelse, kan man trygt si at alle forholdene er tilrettelagt for en perfekt julegave!

Kjøp gavekort

Stadig flere nordmenn blir klar over vårt konsept og lar seg overraske over hvor mye glede en såpass enkel julegave kan skape. En julegave handler mer om å gi noen du er glad i en god opplevelse og hyggelige stunder.

Kjøpe gavekortet på 1-2-3

Du velger selv beløp på gavekortet du ønsker å gi i julegave. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF til oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Slik fungerer gavekortet

På nett

Når du betaler for kinobilletter på din lokale kino velger du gavekort som betaling. Kinoens billettsystem vil deretter be deg fylle inn gavekortnummeret. Gavekortnummeret finner du på baksiden av den fysiske billetten, eller på forsiden av den digitale.

På kinoen

I kiosken eller billettluken til kinoen kan den heldige betale med kinogavekortet. Mottakeren kan kjøpe både billetter og kioskvarer med gavekortet.

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort