Par på kino

Gavekort på opplevelser - gavekort på kino!

Leter du etter gavekort på underholdning og kulturopplevelser?

Kjøp gavekort

Det er det stadig flere nordmenn som gjør. Og det er ikke tilfeldig når de fleste vi kjenner liker god underholdning, enten det er konsert, show eller teater. Med kinogavekort kan du gi noen du er glad en god dose med underholdning på kino. Gaven som byr på stunder med underholdning som sent vil glemmes.

I Filmweb har vi gjort gavekortet enkelt for deg å kjøpe og enkelt for mottakeren å bruke!

Kjøp gavekort

Når du har valgt beløpet på gavekortet, sendes en PDF på oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort til en du er glad i. Kinogavekortet er gyldig i 12 månader fra kjøpsdato og som i løpet av perioden byr på mange hyggelige stunder.

Enkel å bruke!

Den heldige mottakeren kan ta i bruk gavekortet både på nett, men også fysisk hos kinoen. På nett fyller mottakeren inn gavekortnummeret etter at den har funnet ønsket film og kino.

På kinoen kan du betale med gavekortet i billettluken eller i kiosken på kinoen.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta i bruk et svært så populært gavekort!

Perfekt for den som liker kulturopplevelser

Gavekortet er perfekt gave til de som allerede verdsetter liknende gavekort for annen type underholdning (konserter, teater, show). Gavekort på kino byr på en rekke fordeler og fleksibilitet i en og samme gave. Gavekortet kan brukes på de aller fleste kinoer i Norge.
Her finner du en oversikt over hvilke kinoer som du kan benytte gavekortet på.

Kjøp gavekort