Far og sønn på kino

Gavetips til den store farsdagen

Kjøp gavekort

På sin rette plass feirer og markerer vi vår kjære far med den offisielle farsdagen, hvert eneste år. Ettersom som du tar del i denne feiringen og årene går, er det helt naturlig å bli usikker på hva du bør finne på i gave i år.

Bortsett fra dyre drømmer har en far som regel alt, noe som ikke gjør valget enklere for deg. Med kinogavekort har du en løsning som erfaringsmessig faller i smak hos en far som har alt - En fartsfylt kinoopplevelse!

Kjøp gavekort

Ved hjelp av et gavekort hvor du selv velger beløp kan faren din selv velge ønsket kinofilm. De fleste fedre får en påminner om både hvor gøy kino kan være, men også at man aldri blir for gammel for å ha det gøy.

Vårt gavekort kan benyttes i billettluken på kinoen, men også på nett ved å bruke gavekortnummeret. Enklere blir det ikke - verken for deg eller faren din!

Det høres kanskje for enkelt ut? Men ikke glem at et kinogavekort nettopp for sin enkelhet byr på langt flere fordeler enn de fleste andre gavealternativene du har. I tillegg er fleksibiliteten helt enorm når faren din selv kan velge hvilken film han måtte ønske og ikke minst til den dagen og klokkeslettet han selv måtte føle for.

Den kuleste farsdagsgaven er ikke den som koster mest!

Kjøp gavekort