Venniner på kino

Gavetips morsdag

Et spennende gavetips til morsdagen!

Kjøp gavekort

Det er like vanskelig hvert eneste år, men gode mødre fortjener en liten gave på morsdagen. En god mor har som oftest alt og utfordringen blir selvfølgelig å finne en morsdagsgave som faller i smak og som blir husket for alltid.

Dersom du fortsatt ikke vet hva du skal finne på i morsdagsgave, kan du puste lettet ut. Hos oss i Kinogavekort finner du et alternativ som skiller seg ut og som skaper både glede og koselige opplevelser. Gavekort på kino passer utmerket til en mor som allerede har alt.

Kjøp gavekort

Slik skaffer du den perfekte morsdagsgaven.

Du velger selv beløp på gavekortet og hvor mange du ønsker å kjøpe. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF til den oppgitte e-postadressen. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.
Kinogavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Slik tar hun som har alt gaven i bruk.

Gavekortet og kinobilletten kan benyttes både på nett, men også fysisk på kinoen. På nett fyller moren din inn gavekortnummeret etter at hun har funnet ønsket film og kino. Man kan også benytte gavekortet i billettluken og kiosken på kinoen. Vi ønsker deg velkommen til å eksperimentere med en litt annerledes gave til morsdagen!

Et kinogavekort er et utrolig godt eksempel på at de beste gavene ikke baserer seg på penger, men følelser og hyggelige stunder. Gode minner betyr mest, men har som oftest ikke en pris.

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort