Kinopublikum

Aldri før har opplevelser vært enklere å gi i gave

Kjøp gavekort

Med et kinogavekort kan du enkelt gi noen du er glad i flotte opplevelser på kino. Et gavekort som kan benyttes på din nærmeste kino slår aldri feil! Spesielt ikke når mottakeren selv kan velge både film og kioskvarer selv. Vi er sikre på at dette er en opplevelsesgave som når helt hjem hos den heldige!

Slik kjøper du gavekortet

Du velger selv verdien på gavekortet og hvor mange du gavekort du ønsker å kjøpe. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF til den oppgitte e-postadressen. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.

Kjøp gavekort

Kinogavekortet fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter og kioskvarer på de fleste kinoer i Norge. Kinogavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Slik tar mottakeren i bruk gavekortet

På nett

Når mottakeren betaler for kinobilletter på sin lokale kino, velger mottakeren gavekort som betaling. Kinoens billettsystem vil deretter be om gavekortnummeret. Gavekortnummeret finner man på baksiden av den fysiske billetten, eller på forsiden av den digitale.

På kinoen

I kiosken eller billettluken til kinoen kan man og betale med kinogavekortet. Mottakeren kan også benytte gavekortet til å betale for kioskvarer.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å kjøpe en enkel, men heftig opplevelsesgave som aldri kan slå feil!

Kjøp gavekort