Par på kino

Er du på utkikk etter å gi opplevelser i julegave?

Da har du kommet til rett sted!

Kjøp gavekort

Med kinogavekort kan du enkelt gi bort fantastiske opplevelser i julegave til noen du er glad i. Ikke er det bare enkelt, men den heldige har mange muligheter for å nyte mange gode kinoopplevelser.

Opplevelser i julegave blir stadig mer populært, og alle liker å se en god film på kino. Et gavekort på kino er dermed den perfekte kombo, og skiller seg ut blant alle andre, mindre opplevelsesrike gavekort under juletreet.

Kjøp gavekort

Vi ønsker å være et alternativ for deg som ønsker gavekort med mer opplevelse og action enn tradisjonelle gavekort med penger. Vi får stadig gode tilbakemeldinger på at våre gavekort skiller seg ut i mengden av julegaver og beviser at de ikke trenger å være materialistiske for å falle i smak hos mottakeren.

Enkelt å ta i bruk for den heldige

Gavekortet kan benyttes både på nett og fysisk hos kinoen. På nett fyller den heldige inn gavekortnummeret etter at man har funnet ønsket film og kino. På selve kinoen bruker man gavekortet i billettluken. Mottakeren kan også kjøpe kioskvarer på kinoen med gavekortet.

Du kan enkelt og trygt kjøpe gavekortet her på vår nettside. Du velger selv beløpet på gavekortet du ønsker å gi i julegave. Etter gjennomført kjøp sendes en pdf til oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.

For deg som er på utkikk etter julegavetips på opplevelser - årets julegave trenger ikke å være verken komplisert eller kostbar. Det er enkelt å gi en vellykket gave.

Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort