Eldre par på kino

Et godt julegavetips til foreldre

Kjøp gavekort

Du er definitivt ikke den eneste som lurer fælt på hva du skal finne på i julegave til mamma og pappa. Dette er naturlig når foreldrene ofte har alt som finnes fra før. For deg som trenger julegavetips til dine foreldre finnes det en ting de ikke kan få for mye av - Gode kinoopplevelser! Dette er gaven som huskes for sin unikhet og som garantert blir etterspurt neste jul.

En god kinoopplevelse setter alle stor pris på!

For dine foreldre kan dette være et ekstra påskudd for å komme seg mer ut blant folk. Kino er ikke bare en opplevelse, det er en sosial opplevelse man deler med noen man er glad i.

Kjøp gavekort

Hos oss i Kinogavekort.no kan du enkelt kjøpe gavekort til dine foreldre og hvor de selv kan finne en film begge har lyst til å se. Det er lite som kan gå feil når alt ligger til rette for minneverdige stunder.

Enkelt for deg - like enkelt for dine foreldre

Du velger selv beløpet på gavekortet du ønsker å gi i julegave til dine foreldre. Etter gjennomført kjøp sendes en PDF til oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort.

Gavekortet kan brukes både på kinobilletter og kioskvarer. Billetter kan kjøpes på nett eller fysisk på kinoen. På nett fyller foreldrene dine inn gavekortnummeret etter at de har funnet ønsket film og kino. På selve kinoen bruker man gavekortet i billettluken eller i kiosken.

Vi ønsker deg velkommen til å ta i bruk et gavekort som garantert faller i smak hos både mor og far!

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål i forbindelse med julegavetips og gavekort som kan redde årets julehandling!


Kinogavekort fra Filmweb kan brukes til kjøp av kinobilletter på de aller fleste kinoer i Norge. Se fullstendig oversikt her.

Kjøp gavekort